Sikkerhed

En vægter tager sig ikke kun af indbrud og forebyggelsen af dem.

Vægteren varetager også andre opgaver, som på årsbasis kan spare dig for en masse penge.
Vi slukker lyset efter dine medarbejdere, tjekker temperaturen, aflåser døre og vinduer, og sørger for alt er i den skønneste orden til der igen er folk på stedet.

Et sprængt vandrør kan for mange firmaer være katastrofal, og blive en meget dyr omgang.

Fast vagt i Vejle, Kolding, Fredericia, Horsens

Er dit firma evt. hårdt ramt af indbrud, eller har du store værdier til at ligge er fast vagt også noget som KB Vagt A/S tilbyder. Vægteren fortager ud/indvendige tilsyn med eller uden hund, alt efter ønske. Vi udleverer nøgler, kort, kontrollerer ID og udfører kontrol af biler osv. Vægteren har også stregkode-pen der bliver aflæst regelmæssigt, og en detaljeret rapport der afleveres til kunden efter aftale.

Portvagt i Vejle, Kolding, Fredericia, Horsens

Vi opstiller gerne en venlig portvagt til at passe på f.eks. byggepladser, Firmaer hvor hovedindgang er det kritiske punkt, ombygninger osv. Vagten kontrollerer f.eks. ID, lastvogne og sørger for ingen uvedkommende trænger ind på området.

Bryllupsvagt i Vejle, Kolding, Fredericia, Horsens

Efter brylluppet er det ikke sjovt at skulle se sit hjem lagt i ruiner, efter venner og familie har været på spil. Vi passer på din bolig under ceremonien.

Ferie tilsyn i Vejle, Kolding, Fredericia, Horsens

Hvem frygter ikke at komme hjem fra ferien til et ødelagt hus, hvor der har været indbrud? Vi tilser gerne dit hus i ferien op til flere gange dag/nat.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os